“Victory” concertorgel

Victory concertorgel, het grootste transportabele concertorgel ter wereld.

Door een uitgekiende balans tussen de verschillende registers, is het zowel mogelijk om de traditionele orgelmuziek ten gehore te brengen, maar ook klassieke werken, symphonische rock, pop en top 40 nummers vormen geen probleem voor dit mega orgel. In principe kan alle muzikale muziek zonder probleem gespeeld worden, om het zo kort mogelijk samen te vatten.

Prijs is alleen op aanvraag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor dit concertorgel.

Voor meer informatie ga naar de website van Victory on tour

Categorie:

Beschrijving

Voor vele toeschouwers is dit een openbaring, en een gigantische verassing, als ze merken dat dit soort muziekstukken, op uitmuntende en weergaloze wijze door een orgel gespeeld kunnen worden. Veelal vallen dan vooroordelen ten opzichte van orgels in het algemeen weg, en vaak horen wij dat het publiek de uitvoering op onze orgels beter kan waarderen, als de oorspronkelijke uitvoering door de orginele artiest(en).

Veel muziekstukken zijn speciaal voor de Victory gearrangeerd, en kunnen door geen enkel ander orgel als de Victory of Rhapsody gespeeld worden. Zo zijn dit bv wereldwijd de enige orgels, die een volledige versie van Gershwin’s “Rhapsody in blue” kunnen spelen, zonder vergaande concessies aan de muziek te hoeven doen. En dit is slechts een van de vele voorbeelden uit het gigantisch grote en uitgebreide repertoire. Er reizen geen andere orgels, met een vergelijkbare hoeveelheid verschillende muziek.

Doordat er een overvloed aan repertoire aanwezig is, is het mogelijk om in overleg speciale concertuitvoeringen samen te stellen, die aan een bepaald thema of tijdsperiode gebonden zijn.

Deze unieke service kan door niemand anders als de Victory on Tour society geboden worden.

Kijk voor de huidige transportkosten op de transportpagina