Trouwbankje

 20,00

Trouwbankje huren. Zorg dat uw bruiloft de mooiste dag van uw leven word. Positioneer de bruid en bruidegom op dit bankje tijdens de ceremonie voor de mooiste foto’s.

Categorieën: , , Tag:

Kleur: wit
Materiaal: hout

Beschrijving

Wanneer wordt het trouwbankje bezorgd?

Over het algemeen levert RBA verhuur alle spullen op de dag zelf of de dag voor het feest of event. Mocht er bij het reserveren van de stoelen nog geen bezorgafspraak gemaakt zijn bellen wij u een paar dagen voor de huur op om zo een afspraak te maken wat voor beide partijen goed uitkomt.

Als ik dit trouwbankje huur wanneer moet ik die dan betalen?

Voor alle producten van ons geldt bij ons de regel: “betalen bij levering of afhalen”. Contant of per pin. Alle bezorgwagens van ons beschikken over een mobiel pin apparaat. Als u liever niet dat gedoe hebt 1 dag voor uw feest kan u ook vooraf betalen.

Bedrijven of andere zakelijke klanten kunnen er ook voor kiezen om de bon op factuur te voldoen. Wij stellen het wel altijd op prijs als u dan de bon binnen 14 dagen naar ons overmaakt.

Het trouwbankje huren bij RBA verhuur. Hoe gaat dat in zijn werk?

Reserveer dit bankje tijdig. Bruiloften worden nou eenmaal ruim van te voren flink gepland. Voeg dit product toe aan uw offerteaanvraag.

Kijk voor de huidige transportkosten op de transportpagina