Statafel basic wit

 6,00

Deze statafels zijn onmisbaar voor ieder feestje. Ook met bijpassende rok te verkrijgen vraag daarvoor in de offerte.

Attentie! alle prijzen zijn exclusief lever/ophaal kosten! 

statafel huren

Kleur: Wit
Materiaal: Kunststof
Afmetingen: 85cm x 85cm x 107cm


Vervoersafmetingen: 138cm x 85cm x 15cm
Deze statafel is inklapbaar

Kijk ook even naar onze statafels met bijpassende rok

Beschrijving

Wat is het minimaal aantal statafels wat ik kan huren?

In principe kan u statafels per stuk bij ons huren. Dus zelfs voor 1 statafel kunt u bij RBA verhuur terecht. Kom hem dan wel even zelf ophalen bij ons depot.

Wanneer worden de statafels bezorgd?

Over het algemeen levert RBA verhuur alle spullen 1 of 2 dagen voor het feest of event. Mocht er bij het reserveren van de statafels nog geen bezorgafspraak gemaakt zijn bellen wij u een paar dagen voor de huur op om zo een afspraak te maken wat voor beide partijen goed uitkomt.

Als ik statafels huur wanneer moet ik die dan betalen?

Voor alle producten van ons geldt bij ons de regel: “betalen bij levering of afhalen”. Contant of per pin. Alle bezorgwagens van ons beschikken over een mobiel pin apparaat. Als u liever niet dat gedoe hebt 1 dag voor uw feest kan u ook vooraf betalen.  Bedrijven of andere zakelijke klanten kunnen er ook voor kiezen om de bon op factuur te voldoen. Wij stellen het wel altijd op prijs als u dan de bon binnen 14 dagen naar ons overmaakt.

Een statafel huren bij RBA verhuur. Hoe gaat dat in zijn werk?

Een statafel is voor ieder feestje, borrel handig om erbij te hebben. Vraag gerust via deze website een offerte aan. Dan reserveren wij met veel plezier een paar witte statafels voor jullie.

Kijk voor de huidige transportkosten op de transportpagina