Pagode tent
5m x 5m

Met de pagode tenten van RBA verhuur valt uw tuinfeest niet in het water. Wij beschikken over verschillende zijzeilen zodat deze tent voor meerdere doelen inzetbaar is.

Het is helaas niet mogelijk om dit artikel op te halen bij het RBA depot om het vervolgens zelf op te bouwen.

Attentie: Er mag niet in deze tenten gebbqt worden.

Attentie! alle prijzen zijn exclusief lever/ophaal kosten! 

Categorie:

Beschrijving

Pagode partytent huren Son en breugel

Afmetingen pagode partytent:
Nokhoogte: 5,10m
zijwandhoogte: 2,50m
Frame: aluminium

U ontvangt bij deze tent 4 zijwanden:
1x deur zijwand
2x raam zijwanden
1x dichte zijwand

De zijwanden zijn universeel van maat dus U kan zelf bepalen waar welke zijwand komt te hangen. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos.

Tenten huren? Ja, Maar hoeveel eigenlijk?

De vuistregel hoeveel mensen in een pagode- en partytent kunnen staan is de oppervlakte (in m2) gedeeld door 1,5. Hierbij wordt rekening gehouden met comfortabele bewegingsruimte voor iedereen in de tent en eventueel enkele sta/hangtafels. Dit is dus de vuistregel voor een normaal huis/tuin feest.

Indien je bijvoorbeeld een optreden van een band of dj aanbiedt en het publiek wat dichter op elkaar mag staan, noemen wij dit de zogenoemde “concertopstelling”, in dat geval kun je de oppervlakte van de tent delen door 0,75.

Indien u stoelen wil neerzetten voor een wat serieuzer optreden (toneel, klassiek concert) noemen wij dat “theateropstelling”. In dat geval kan je het aantal vierkante meters gelijk houden met het aantal personen.

Kijk voor de huidige transportkosten op de transportpagina