Kuipstoel

 1,25

Kuipstoelen huren. Heel handig als u ineens een diner voor uw hele familie moet organiseren!
Ook geschikt voor buiten.

Attentie! alle prijzen zijn exclusief lever/ophaal kosten! 
Het is ook mogelijk om dit artikel op afspraak op te halen bij het RBA depot in Son en Breugel. info

In dat geval is er de mogelijkheid om een kleine aanhangwagen mee te huren tegen een geringe vergoeding. Als U voor deze optie kiest worden er uiteraard geen transportkosten gerekend.
(Geef dit A.U.B duidelijk aan in het opmerkingenblok te vinden in de vervolgstappen bij het aanvragen van uw offerte)

Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Kuipstoel huren regio eindhoven

Kuipstoel huren  son en breugel verhuur

kuipstoel huren

Kleur: antrecietgrijs
Materiaal: pvc

Wat is het minimaal aantal kuipstoelen wat ik kan huren?

In principe kan u stoelen per stuk bij ons huren. Dus zelfs voor 1 stoel kunt u bij RBA verhuur terecht. Kom hem dan wel even zelf ophalen bij ons depot.

Wanneer worden de kuipstoelen bezorgd?

Over het algemeen levert RBA verhuur alle spullen op de dag zelf of de dag voor het feest of event. Mocht er bij het reserveren van de stoelen nog geen bezorgafspraak gemaakt zijn bellen wij u een paar dagen voor de huur op om zo een afspraak te maken wat voor beide partijen goed uitkomt.

Als ik kuipstoelen huur wanneer moet ik die dan betalen?

Voor alle producten van ons geldt bij ons de regel: “betalen bij levering of afhalen”. Contant of per pin. Alle bezorgwagens van ons beschikken over een mobiel pin apparaat. Als u liever niet dat gedoe hebt 1 dag voor uw feest kan u ook vooraf betalen. Dan sturen bij u per mail een Ideal link zodat u gemakkelijk via internet bankieren kan betalen. Bedrijven of andere zakelijke klanten kunnen er ook voor kiezen om de bon op factuur te voldoen. Wij stellen het wel altijd op prijs als u dan de bon binnen 14 dagen naar ons overmaakt.

Een kuipstoel huren bij RBA verhuur. Hoe gaat dat in zijn werk?

Een kuipstoel is voor ieder Diner, BBQ, voorstelling handig om erbij te hebben. Met 1 telefoontje naar RBA verhuur kan u een paar kuipstoelen bij ons reserveren.

Een kuipstoel huren, wat zijn de transport kosten?

Als u een kuipstoel huurt bij RBA verhuur betaald u net zoals alle andere producten € 0,45 excl. BTW per gereden kilometer. Binnen 10 km van ons opslag depot bezorgen wij gratis! U kan de kuipstoelen ook kosteloos bij ons ophalen.

Heeft u verder nog spullen nodig voor uw event?

Neem gerust een kijkje op onze product pagina.

Kijk voor de huidige transportkosten op de transportpagina