Jukebox Wurlitzer 100CD

 205,00

Een jukebox huren bij RBA verhuur is zeer gemakkelijk en zeer snel geregeld. Wij denken met U mee voor de beste invulling van uw feest.

Onze Jukeboxen zijn goed inzetbaar bij bijna ieder feest. Je bent niet meer afhankelijk van een DJ, maar iedereen kan op het feest zelf de nummers uitkiezen. De muziek op het feest word dus helemaal aangepast naar de wensen van de klant.

Attentie! alle prijzen zijn exclusief lever/ophaal kosten!

Beschrijving

Jukebox huren Wurlitzer 100CD

Een jukebox huren kan bij RBA verhuur tegen een prima prijs-kwaliteit verhouding. De jukebox wordt door ons door één persoon op de begane grond geleverd en geïnstalleerd. De afmetingen van een Jukebox zijn: 85cm breed x 157cm hoog x 70cm diep.

De Wurlitzer jukeboxen zijn van het type 1015, ontworpen door Paul Fuller in 1947. Dit zijn open jukeboxen met draaiende kleuren en bubble-tubes. Sinds 1986 worden deze CD-jukeboxen weer gebouwd in Duitsland. (Bij een 100 CD Wurlitzer bestaat de mogelijkheid om Uw eigen CD’s door ons bij te laten plaatsen – maximaal 10 stuks!)

Indien een jukebox op een verdieping geplaatst moet worden, en er is geen lift aanwezig, stuur dan een mail waarin U de situatie zo goed mogelijk probeert uit te leggen. RBA verhuur zal in dat geval in overleg met de huurder tot een passende oplossing proberen te komen.

Jukebox huren? Ja leuk wat voor muziek zit er in?

Bij het huren van een Jukebox zit er standaard een selectie van de jaren 50 tot heden in. Met allerlei soorten muziek genres. Heeft U een voorkeur voor bepaalde muziekgenres dan kunnen wij de muziekselectie voor U aanpassen zodat U favoriete muziekgenre in de kast zit. Vraagt U echt om specifieke tracks of albums dan kan U het best zelf voor die CD’s zorgen. Op het moment van plaatsen wordt die CD dan door een medewerker van RBA verhuur in de jukebox geplaatst. De aangeleverde tracks dienen in wav-bestanden worden aangeleverd.

Jukebox huren. Kan er een ipod of mp3 aangehangen worden?

Nee, alle jukeboxen van RBA verhuur zijn mechanische kasten en werken daarom op CD’s. Wij hebben ook geen single-kasten in ons assortiment.

Kunnen er extra muziekboxen aan de jukebox gehangen worden?

Ja dat kan, het is mogelijk om extra set muziekboxen mee te huren bij RBA verhuur om meer geluid of een meer gedoseerd geluid te genereren. Het is overigens niet toegestaan om eigen muziekboxen of versterkers aan de jukebox te hangen.

Kan er een microfoon aangesloten worden op de jukebox?

Ja dat kan, U kunt een microfoon mee huren met de jukebox zodat U iets tegen Uw gasten kan zeggen versterkt door de box van de jukebox. Het is niet mogelijk een eigen microfoon aan de jukebox te hangen.

Eigen muziek plaatsen in de jukebox?

Dat kan, Als u de favoriete muziekgenres van te voren aan ons doorgeeft (Bijvoorbeeld: 80-ties, Rock’n Roll, Dance). Vullen wij de kast met deze muziek. Heeft U graag specifieke tracks dan verzoeken wij U om deze tracks aan te leveren op CD. Dan zet een medewerker van RBA verhuur die op het moment van plaatsen in de jukebox. De aangeleverde tracks dienen in wav-bestanden worden aangeleverd.

Kan de jukebox door de deur?

De afmetingen van de jukebox zijn 85cm breed x 157cm hoog x 70cm diep en kan dus door vrijwel iedere “standaard” deur.

Is de jukebox verzekerd?

De jukebox is tijdens U feest of evenement verzekerd door RBA verhuur. De jukebox wordt geplaatst en opgehaald door een medewerker van RBA verhuur en dient in de tussentijd niet verplaatst te worden.

Wat verbruikt de jukebox aan stroom

De jukebox in combinatie met extra boxen verbruikt op maximaal vermogen 500W.

Een Jukebox huren voor 2 aaneengesloten dagen?

Dat kan, de huurprijs van jukeboxen voor 2 aaneengesloten dagen is 150%
Voor langere huurperioden – prijs op aanvraag

Een Jukebox huren? Ja leuk ik heb alleen nog een paar vragen.

Geen probleem wij zitten voor U klaar om Uw vraag telefonisch of via de mail te beantwoorden.

Waar komen jullie de Jukebox allemaal bezorgen?

Wij bezorgen onze jukebox overal mits u akkoord gaat met de bijkomende transportkosten.

Kijk voor de huidige transportkosten op de transportpagina